Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

BEHANDLING AF PERSONDATA

Cookie og Datapolitik

-

Den dataansvarlige for dine personlige oplysninger er: Rosendahl Design Group, Slotsmarken 1, 2970 Hørsholm, e-mail: info@rosendahl.dk.

”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

HVILKE INFORMATIONER GEMMER VI?

Du kan sagtens besøge rosendahl.dk uden at vi indsamler andre personoplysninger om dig end din IP-adresse, som nærmere beskrevet i vores cookie-policy. Men for at vi kan handle med dig, har vi brug for nogle oplysninger, så vi kan håndtere og levere din ordre. Her er tale om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi indsamler og behandler oplysningerne, hvis du vil foretage køb, sende os en forespørgsel på mail eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og gemmer kun oplysninger med dit samtykke eller med baggrund i opfyldelse af en aftale om køb af vores produkter eller til at forfølge vores legitime interesser. Vi indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger og til brug for markedsføring, herunder markedsføring via sociale medier. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål.

rosendahl.dk benytter DIBS Payment Services til håndtering af betaling af online køb og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

HVEM GIVER VI INFORMATIONERNE TIL?

Vi videregiver kun personoplysninger til betroede samarbejdspartnere, herunder Rosendahl Design Group A/S, som håndterer salg og markedsføring på vegne af Rosendahl A/S. Videregivelse sker endvidere i relation til fragt og levering af dine varer. Rosendahl A/S videregiver kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for virksomheden eller dele heraf.

For at kunne optimere rosendahl.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest.

Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på rosendahl.dk og fremgår af www.google.com/privacy.html.

Bortset fra de ovenstående tilfælde, så udleverer Rosendahl A/S ikke oplysninger om dig til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger personoplysninger.

HVOR GEMMER VI DINE OPLYSNINGER?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Rosendahl A/S’ vegne i henhold til denne persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Rosendahl A/S og gemmes i 12 måneder. Dog gemmes oplysninger i forbindelse med en købstransaktion i fem år efter transaktionen og e-mailadresse gemmes i indtil 3 år efter framelding af nyhedsbrev, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor. Hvis du har givet tilladelse til, at vi må sende nyhedsbreve til din e-mailadresse, gemmes din e-mailadresse indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet, hvilket du til enhver tid kan gøre.

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen newsletter@rosendahl.dk

Du har også ret til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresse.

KONTAKT

Rosendahl A/S forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på:

Email: info@rosendahl.dk.
Telefon: +45 45 17 37 01

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Skiller

Cookie-politik

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Rosendahl A/S
Slotsmarken 1
2790 Hørsholm
CVR nr.: 52 84 31 11 
Mail: kundeservice@rdg.dk
Tlf.: +45 45 17 37 01

Når du benytter Rosendahls hjemmeside, www.rosendahl.dk, accepterer du anvendelsen af cookies.

Hvad er en cookie?

Cookies benyttes på næsten alle hjemmesider og er i mange tilfælde nødvendige for at hjemmesiden virker. Cookies er små datafiler, som sendes til din computer, tablet, smartphone eller anden enhed, når du besøger vores hjemmeside. Cookies giver os blandt andet mulighed for at genkende en enhed, men ikke hvem der bruger den. En cookie er en passiv fil, der hverken spreder virus eller indsamler oplysninger fra din enhed.

Nogle af de cookies vi benytter, gemmes kun så længe din browser er åben (session cookies). Andre cookies gemmes på din enhed i længere tid (persistent cookies). Disse bruges blandt andet til at huske dine brugerindstillinger og valg, når du benytter hjemmesiden, eller til at målrette reklamer. Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end Rosendahl.

Vi anvender altså cookies for at kunne give dig en god service og super brugeroplevelse på vores side.

Cookie-typer, der anvendes på www.rosendahl.dk

Strengt nødvendige cookies

Denne type cookies er nødvendige for at kunne gennemføre et køb, da de husker, hvilke design du har lagt i din indkøbskurv samt hvor langt du er nået i din ordre.

Ydeevne-cookies

Disse cookies hjælper os med at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside. De indsamler blandt andet oplysninger om, hvilke sider der oftest besøges, og om de besøgende får fejlmeddelelser fra hjemmesiden.

Funktionalitets-cookies

Disse cookies hjælper os med at ensarte hjemmesiden for dig. De husker de valg du tidligere har truffet, eksempelvis valg af sprog, brugernavn osv. De sørger endvidere for din sikkerhed, mens du er logget ind.

Målrettede cookies

Denne type cookies sikrer, at du kan dele og synes godt om indholdet på vores hjemmeside. Samtidig bruges de til at målrette kampagner og annoncer, så de er relevante for dig. De reducerer også det antal gange du får vist en reklame, og hjælper med at måle effektiviteten på reklamekampagner.

Vi bruger flere forskellige cookies for at levere denne funktionalitet:

Google Analytics

For at vi løbende kan forbedre vores website, indsamler vi anonyme statistikker med internetanalyseværktøjet Google Analytics, som gemmer cookies med et anonymt og tilfældigt genereret brugernummer. Formålet med cookies er at tælle antallet af besøg fra forskellige browsere/computere. Google Analytics gemmer desuden cookies, der viser trafikkilden for et besøg, og om der er udført søgninger på siden.

Vi sender også disse data til vores Google AdWords-konto, så vi bedre kan levere annoncer til dig, når du bruger Google Search.

Alle Google Analytics-cookies har et navn, der indeholder 'UTM'. Du kan få en fuld beskrivelse af Google Analytics-cookies her (på engelsk)

Du kan blokere Google Analytics-cookies her

Facebook Pixel

Vi bruger Facebook Pixel til at vise dig annoncer på Facebook baseret på dine besøg på siden. Dette omfatter de produkter, du ser på, og de sider, du besøger m.m.

Du kan læse mere om Facebook Pixel, og hvordan det fungerer her

HotJar

Vi bruger HotJar til at analysere, hvordan vores brugere interagerer med vores side De oplysninger vi indsamler, er snapshots af brugeradfærd, heatmaps og kliks.

Læs mere om HotJar her

Google Tag Manager

Vi bruger Google Tag Manager til at vedligeholde og trigge vores scripts, som lægger cookies på din enhed. Dette hjælper os med at kontrollere og begrænse mængden af scripts fra tredjeparter og kun at bruge dem, hvis de tjener et formål.

Læs mere om Google Tag Manager her

Håndtering af dine cookieindstillinger

Hvis du ønsker at undgå brugen af cookies, skal du ændre dine browserindstillinger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du blokerer for brugen af cookies, så får du ikke det fulde udbytte af vores hjemmeside, eksempelvis kan du ikke gennemføre et køb.

Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller brugen af cookies, afhængigt af din browser:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash Cookies
Mac og Apple (Safari)
Andorid Telephones
Windows Phone

Spørgsmål og klagevejledning

Har du spørgsmål til vores cookies eller ønsker du at klage over dem, er du velkommen til at kontakte os på webshop@rosendahl.dk.

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES