Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

Gammeldags kylling

saftig og smagfuld

Opskriften rækker til 4 pers.

1 stor kylling
Salt og peber
1 bdt. kruspersille
2 stk. økologiske citroner
Smør
2 dl kraftig hønsebouillon
½ l fløde

Sådan gør du

Kyllingen krydres grundigt indvendigt med salt og peber og fyldes med hakkede citroner og persille.
Smelt smørret og pensl kyllingen på alle sider. Krydr den herefter med salt og peber.
Kyllingen lægges i den smurte cocotte og brunes ved 220 grader, indtil den er flot gylden – uden låg.
Derefter hældes 2 dl hønsebouillon ved kyllingen, og varmen skrues ned til 140 grader, og låget lægges på cocotten.
Lad kyllingen simre i ca. ½ time, hvorefter fløden tilsættes. Steg kyllingen yderligere 30 minutter med låg.

Tag kyllingen op og hold den varm, mens stegeskyen/sovsen fra kyllingen smages til.

SE VORES OVNFASTE FADE TIL MADLAVNINGEN

Grand Cru Cocotte

5,4 l
DKK 599,95
Læg i kurv

Grand Cru Ovnfast fad, lille

Klar, 23,5 cm x 6 cm x 12,5 cm
DKK 149,95
Læg i kurv

Grand Cru Ovnfast fad, mellem

Klar, 23,5 cm x 6,3 cm x 23,5 cm
DKK 199,95
Læg i kurv

Grand Cru Ovnfast fad, stort

Klar, 37,7 cm x 6,5 cm x 24,5 cm
DKK 249,95
Læg i kurv
DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES