Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

 

Foccacia med rosmarin og havsalt

Det skal du bruge: 

Dejen:

1000 gr. italiensk pizzamel
300 gr. hvedemel
2½ spsk. havsalt
50 gr. gær
1 ltr. vand (Ca. 37 grader varmt)

Topping

1 dl. god ekstra jomfruolivenolie
3 store rosmarinstilke2 spsk. havsalt

Sådan gør du:

Smuldre gæren ud i lunken vand. Rør rundt indtil gæren er helt opløst.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser og ælt dejen – gerne i 20 min. ved laveste hastighed på røremaskinen. 
Jo længere man ælter, jo bedre og mere elastisk bliver brød.
Efter æltningen skal dejen hæve et lunt sted utildækket i ca. 30 min. Dejen skal blive i røreskålen.
Smør et fad med en smagsneutral olie og fordel forsigtigt foccacia dejen ud.

Lad dejen hvile i endnu 30 min. utildækket.

Fordel olivenolien ud over dejen og drys med havsalt og rosmarin.
Lav dybe huller i dejen med fingrene.
Sæt en skå med ½-1 dl vand ind i bunden af den forvarmede ovn på 230 grader sammen med foccacia dejen. Foccacia brødet skal bages i ovnen i 30-35 min. eller indtil det er flot gyldent og sprødt. 

Lad brødet køle lidt af, hvorefter det er klar til servering. Brødet kan også sagtens fryses ned.

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES