Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

Her finder du de seneste pressemeddelelser vedrørende produktnyheder fra Rosendahl Grand Cru og de øvrige Rosendahl produkter:

» TIL PRESSEKONTAKT
» TIL MEDIEDATABASEN

Nyheder med perfekt timing

Pressemeddelelser

Det er ingen hemmelighed, at tid i dag er en luksus. I de senere år er det også blevet en sjælden selvforkælelse at være unplugged og offline – og det har sat fornyet fokus på det klassiske bordur og vægur, der emmer af oldschool funktionalitet og tårnhøj designfaktor, når det er skabt af selveste Arne Jacobsen. Med sans for timing sender Arne Jacobsen Clocks nu nye udgaver af de ikoniske ”Station” og ”Bankers” ure på gaden i trendy gråtoner til bordet og som sort statementpiece til enhver væg.

Her finder du pressemeddelelsen om Arnej Jacobsen urene:

Efteråret 2018

»   Nyheder med perfekt timing

 

 

Grand Cru To Go

Pressemeddelelser

On the go-kulturen udvikler sig hastigt i disse år. Takket være den digitale udvikling kan vi arbejde og lave lektier overalt, hvor der er plug and play, og for mange er bilen også blevet et mobilt kontor, der bruges til at afvikle møder fra A til B. Men uden mad og drikke dur helten trods alt stadig ikke. Derfor føjer Rosendahl nu to nyheder til den ikoniske Grand Cru serie: En designlækker drikkeflaske og elegant termokop med enhåndsbetjent trykknapfunktion, der serverer varme og kolde drikke på farten og sætter trendy silikonedetaljer på den uundværlige tørstslukker i blå, blomme, sort og hvid.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru To Go serien:

Efteråret 2018

»   Grand Cru To Go

Grand Cru, Rosendahl, to go, termokop, termokrus, vandflaske
Grand Cru, Rosendahl, køkken, tragt, termokande, nyhed

Stærk nyhed til filterfans

Pressemeddelelser

Danskernes kaffevaner har rykket sig markant i de seneste år. Hvor filterkaffen og stempelkanden førhen var det naturlige førstevalg i hverdagen, er kaffekapsler og single serves i dag et populært alternativ, men for ægte kaffefeinschmeckere er trenden for længst rykket videre. Nu handler det i stedet om pour-over metoden, der vender tilbage til kaffebrygningens rødder og laver oldschool kaffe direkte i kanden. Rosendahl har hørt kaffeelskernes bønner og lancerer en filterbrygger, der passer til den klassiske Grand Cru termokande samt en køkkenrulleholder med logodetalje, der tørrer trendy op efter hverdagen.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Filterbrygger og Køkkenrulleholder:

Efteråret 2018

»   Stærk nyhed til filterfans

 

 

Aflang anretning

Pressemeddelelser

Moderne madkultur handler om andet og meget mere end at spise sig mæt. Både til hverdag og til fest er der øget fokus på maden, der serveres, og på selskabet, den nydes i – for måltidet er i dag blevet en social aktivitet, hvor vi hygger over små uhøjtidelige anretninger og kort vender verdenssituationen som en pause i en hektisk hverdag. Med blik for tidens social dining trend supplerer Rosendahl nu Grand Cru serien med et klassisk, rektangulært serveringsfad, som med sit anvendelige format er dedikeret til småt, men godt fra tapas og sushi til grøntsagssnacks, frugt og søde fristelser.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru rektangulært fad:

Efteråret 2018

»   Aflang anretning

 

Nyheder, Rosendahl, Grand Cru, serie, Fad, rektangulær
Rosendahl, julepynt, Ole Kortzau, Jul, Karen blixen jul

Karen Blixens blomstersprog

Pressemeddelelser

Karen Blixens forfatterskab hører til blandt et af de mest ikoniske i det 20. århundrede. Den verdensberømte danske forfatterinde var på en gang dekadent og drevet af en stor interesse for det autentiske og naturlige – og netop her henter årets julekollektion sin inspiration. Med blik for den naturelskerende Blixen har Ole Kortzau endnu engang omsat Baronessens univers til nye ornamenter til træet, pakkerne og pynt i hjemmet og sætter samtidig fokus på traditionen at flette julehjerter sammen. Som forfatter er Karen Blixen kendt og hædret for sit sprog, men hun havde samtidig et stærkt og passioneret forhold til naturen og til årstidens blomster. Der findes således flere bøger om Blixens ”blomstersprog”, og det er næppe tilfældigt, at beboerne omkring den afrikanske farm, hvor Blixen boede i en årrække, netop gav hende tilnavnet Blomst.

Her finder du pressemeddelelsen om Karen Blixens Julepynt:

Efteråret 2018

»   Karen Blixens blomstersprog

 

 

Grafisk juleglamour

Pressemeddelelser

At lette på låget til juletræskassen er ligesom at åbne et smykkeskrin. Her gemmer sig ofte et ekstravagant virvar af guld, sølv og glimmer, og selv tilhængere af minimalistisk indretning lader sig friste, når julepynten har grafisk stil og moderne formsprog. Netop dette karakteriserer Zarah Voigts juledesign for Rosendahl – og nu gentages sidste års succesfulde samarbejde med den kendte smykkekunstner, som har skabt en særkollektion af Karen Blixens Jul, der hylder iscenesættelsen af det moderne julehjem med sofistikerede metalornamenter i hjerte-, kræmmerhus- og rombeform.

Her finder du pressemeddelelsen om Karen Blixen Julepynt:

Efterår 2018

»   Grafisk juleglamour

 

 

Rosendahl, julepynt, Zarah Voigt, Jul, Karen blixen jul

 

Jubilæumsstål

Pressemeddelelser

I 2018 kan Rosendahls signaturserie ”Grand Cru” fejre femogtyve år på den danske designscene, men der er ingen metaltræthed at spore i universet med de ikoniske riller. Tværtimod har Grand Cru, der tager afsæt i den karakteristiske vinprop i stål og gummi, aldrig stået stærkere. Seriens sortiment dækker i dag så godt som alle kategorier til bord og bolig, og Grand Cru-jubilæet markeres med en nyfortolkning af den klassiske kronelysestage, der omsætter Rosendahls DNA til et ”stålrent” nyt brugsdesign og hylder tanken om at gøre hver dag smuk. Jubilæumsstagen i stål, der giver tyngde og stabilitet til klassiske kronelys og kaster nyt lys over de velkendte riller, der er Grand Cru-seriens signatur.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru jubilæumsstagen:

Foråret 2018

»   Jubilæumsstål

 

 

Kværne på Grand Cru-formel

Pressemeddelelser

Moderne madlavning bekender sig i dag til mange forskellige smagsretninger – fra veganerkøkkenet til verdenskøkkenet. Det kalder på et velassorteret krydderiarkiv i køkkenskuffen, men det øger samtidig behovet for friskkværnet salt og peber på bordet til at give præcis det ”final touch”, som vi kun selv kender smagen på. Med det for øje – og som en markering af Grand Cru-seriens femogtyve års jubilæum i år – lancerer Rosendahl nu et nyt kværndesign, der spicer såvel borddækning som måltid op med konisk formgivning, glaseret hvidt porcelæn og organisk egetræstop i tråd med Grand Crus velkendte DNA.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Saltkværn og Peberkværne:

Foråret 2018

»   Kværne på Grand Cru-formel

 

Spicy spaghetti

Pressemeddelelser

Selvom det nye nordiske køkken står stærkere end nogensinde, er der fortsat plads til gamle klassikere i den moderne madkultur. Det gælder ikke mindst pastaen, der frister med oldschool spaghetti og enkle, men delikate serveringer. Hverdagshelten over dem alle fortjener naturligvis en passende opbevaring, og derfor indlemmer Rosendahl nu et langlemmet spaghettiglas i Grand Cru-serien, der får sidekick af et smart krydderiglas med mulighed for kværnfunktion til moderne mamas og gør-det-selv gastromænd.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Spaghettiglas og Krydderiglas:

Foråret 2018

»   Spicy spaghetti

Sidelæns brunchservering

Pressemeddelelser

Lige siden brunchbegrebet blev introduceret i Skandinavien, har vi elsket det. Den uhøjtidelige samværsform er som skabt til Nordic Living og til vores forkærlighed for social dining, og på blot et enkelt årti er ”brunch” gået fra at være en trend til en tradition, vi dyrker i stor stil både derhjemme og på cafe. I dag er det ’at brunche’ dog ikke helt som for ti år siden. I takt med brunchfænomenets sejrsgang er udvalget på tallerkenen blevet stadig mere raffineret og tilpasset den individuelle smag, og alt serveres ikke længere på en tallerken. Tværtimod dyrker den moderne brunch i stadig større grad de individuelle serveringer, og til det formål har Rosendahl skabt to nye Grand Cru produkter – en oval tallerken og et lidt større tallerkenfad – der er perfekte til sideservering til alle måltider, men især når det er brunch o’clock.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru ovale tallerkener her:

Foråret 2018

»   Sidelæns brunchservering 

Rosendahl, Stempelkande, nyhed, kaffe

Grand Cru stempler ind i kaffekulturen

Pressemeddelelser

Kaffekulturen boomer med uformindsket styrke og har i dag næsten karakter af moderne videnskab. Både hjemme i køkkenet og til officielle mesterskaber duellerer baristaer om den bedste bryggemetode, men i sidste ende er det nok en smagssag, om man er til filter-, kapsel- eller stempelkaffe. Dette efterår kan fans af stempelkaffe se ekstra frem til en velbrygget kop. Rosendahl føjer nemlig en innovativ, ny stempelkande til Grand Cru-sortimentet, der trækker på alle bryggemetodens kvaliteter og samtidig holder kaffen lun i timevis med sin indbyggede termoeffekt.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru stempelkanden:

Efterår 2017

»   Grand Cru stempler ind i kaffekulturen

 

 

Funktionalitet i top

Pressemeddelelser

Når livet giver dig citroner, så lav limonade. Sådan siger et gammel ordsprog, men der er nu også masser af andre anvendelsesmuligheder for citrusfrugter som citroner, grape og lime, der egner sig formidabelt til dressinger og marinader. Derfor har Rosendahl skabt Grand Cru Citruspresser – en nyhed, der presser citrusfrugter direkte ned i de kendte, rillede opbevaringsglas. Ny i serien er også Grand Cru Rivejern, der efter samme opskrift river parmesan og ingefær, og ligesom Citruspresseren har indbygget lågfunktion. Opbevaringsserien fra Grand Cru hører til blandt Rosendahls mest populære og ikoniske design. Både den store familie og den passionerede foodie har nemlig brug for funktionel opbevaring til såvel hverdagens basisfødevarer som til specialindkøb, og med sit omfattende sortiment lægger Grand Cru glas til det meste. Hidtil har fokus primært været på køkkenets tørre varer, men det laver Rosendahl nu om på med introduktionen af to nyheder, der er skabt specielt til køleskabet.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Citruspresser og Rivejern:

Efterår 2017

»   Funktionalitet i top

 

 

Rosendahl, Citronpresser, rivejern, nyhed 2017, køkken, tilbehør, Rosendahl nyhed
Rosendahl, penta, karaffel, vandkande, vand, flaske, kaffekande, teæg, kande, termokande

Geometri til teelskere og kaffefans

Pressemeddelelser

Når det er tea o’clock eller tid til en kop friskbrygget mokka, er tesien og termokanden uundværlige. Alligevel er det sjældent basisgrejet, der får vores opmærksomhed, for moderne te- og kafferitualer er ofte et spørgsmål om trækketid, specialristninger, aroma og den helt rette kop til at fuldende oplevelsen. Med lanceringen af Penta Tesi og Penta Termokande retter Rosendahl op på denne uret og præsenterer to brandvarme nyheder til varme drikke, der er fulde af funktionalitet og arkitektonisk geometri. Med Penta termokanden ønskede Rosendahl at forny termokandekategorien – og ambitionen er ikke mindre, når det kommer til Penta tesi. Et helt nyt design, der tager te-tilberedningen til nye højder og gør den enkel og ultraæstetisk.

Her finder du pressemeddelelsen om Penta Tesi og Termokande:

Efterår 2017

»   Geometri til teelskere og kaffefans

 

 

Karaffel med kant

Pressemeddelelser

I vinens verden er iltning og dekantering afgørende. Både hverdagsvin og ædle årgangsdruer har godt af omhældning fra flaske til karaffel, og med det for øje har Rosendahl i samarbejde med designer Thor Høy skabt Penta: Et innovativt og ultra-dekorativt glasdesign, der både kan ilte og dekantere og samtidig bryder med vanetænkningen om, at en karaffel bør være organisk og rund i formgivningen. Den mundblæste Penta karaffel er perfekt til vin, men naturligvis også velegnet til vand med og uden bobler, når borddækningen skal have cool kant. Ligesom resten af Penta-serien henter den nye karaffel inspiration i klassisk geometri. Her har den femkantede ”Pentagon” et stringent, arkitektonisk udtryk, der er som skabt til moderne brugsdesign og giver masser af refleksion og spil til det mundblæste glas.

Her finder du pressemeddelelsen om den mundblæste Penta karaffel:

Efterår 2017

»   Karaffel med kant

 

 

Rosendahl, penta, karaffel, vandkande, vand, flaske
Rosendahl, Nanna Ditzel, lysestage, nyhed

Ditzel med dobbeltfunktion

Pressemeddelelser

Da Rosendahl sidste år genopdagede og genfortolkede Nanna Ditzels karismatiske Kryds & Tværs mønster, udfordrede brandet vores visuelle vanetænkning. Nanna Ditzel designede nemlig oprindeligt Kryds & Tværs som et tapet, men det grafiske stregmønster lod med succes overføre til både glas, porcelæn, silikone og tekstil. Nu gentager Rosendahl succesen med lanceringen af en Nanna Ditzel Cube: En kvadratisk, vendbar lysestage til både kronelys og fyrfadslys, der bruger Kryds & Tværs som reliefdekoration på sort aluminium og appellerer til alle lysfans.

Her finder du pressemeddelelsen om Nanna Ditzel Cube:

Efterår 2017

»   Ditzel med dobbeltfunktion

 

 

Zarah Voigts juleudsmykning

Pressemeddelelser

Julen er traditionernes tid, men traditioner er ikke ens hos alle. Smykkekunstner Zarah Voigt er opvokset med teater og haute couture i blodet, og det præger hendes jul, der iscenesættes med overdådighed, eventyr og inspiration fra fordums pragt. Nu gæsteoptræder Zarah Voigt som designer i Rosendahls serie Karen Blixens Jul, hvor hun fortolker årets julepynt med inspiration fra smykkeuniverset og præsenterer to stjernedesign i forgyldt og forsølvet, der er den glamourøse Baronesse Blixen værdig. Med Karen Blixens Jul-kollektionen får Zarah Voigt sin debut som julepyntdesigner. DNA’et bag hendes design er dog velkendt, og ligesom Zarah Voigts smykker er topstjernen og stjerneophænget fyldt med markante kontraster, der gør årets nye julepynt råt og sofistikeret på en og samme tid. 

Her finder du pressemeddelelsen om Zarah Voigts juleudsmykning :

Efterår 2017

»   Zarah Voigts juleudsmykning

 

 

Rosendahl, Zarah voigth, julepynt, jul, stjerner, guld, sølv
Rosendahl, Karen blixet, karen blixens jul, julepynt, jul, stjerner, guld, sølv

Stjerneskud og elegante engle

Pressemeddelelser

Karen Blixen er en af verdenslitteraturens koryfæer, men den danske forfatterinde er ikke kun berømt for sine fantastiske fortællinger. Mytologien omkring Baronesse Blixen knytter sig i høj grad til hendes personlige liv og levned, og det samme gør kollektionen ”Karen Blixens Jul”, som Rosendahl hvert år supplerer med nye ophæng. Designer Ole Kortzau henter nemlig inspiration i Karen Blixens egen jul, som hun elskede at sætte fantasifuldt i scene. Årets Karen Blixens Jul er således fuld af englemagi og stjernestøv, og som altid støtter Rosendahl Karen Blixen museet, Rungstedlund, med en del af salget.

Her finder du pressemeddelelsen om Karen Blixens Jul:

Efterår 2017

»   Stjerneskud og elegante engle

 

 

Arne Jacobsen ser blåt

Pressemeddelelser

Arne Jacobsen er et af dansk arkitektur- og designhistories koryfæer. Med sin passion for totalløsninger stod han både bag bygningskunst samt brugsdesign og skabte op gennem 1950’erne og 60’erne nogle af sine allermest kendte og populære signaturdesign. Det gælder ikke mindst væguret City Hall, som Arne Jacobsen tegnede til Rødovre Rådhus i 1956. Som en hyldest til Arne Jacobsens multidesign lancerer Arne Jacobsen Clocks dette efterår City Hall i en opdateret udgave, der sætter et nyt udtryk på den ikoniske urklassiker. Med bruneret aluminiumskasse og royal blå på skiven øges vægurets retrocool referencer, og City Hall-nyheden føjer samtidig en ny, rå nuance til den populære metaltrend i indretningen af både køkken, kontor og stue.

Her finder du pressemeddelelsen om City Hall Royal:

Efterår 2017

»   Arne Jacobsen ser blåt

 

 

Rosendahl, Arne Jacobsen, Ure, Vægure, Nyhed

Duet

pressemeddelelser

I musikkens verden er duetten oftest en kærlighedssang, der hylder det, vi elsker i smuk samklang mellem to stemmer. Med forårets lancering af det nye spisestel Duet synger Rosendahl med på samme melodi i en kreativ kærlighedserklæring til moderne borddækning. Duet er nemlig ikke bare sammensat af to farvetoner, men henter sit navn i kombinationen af blankt og mat porcelæn samt i et elegant reliefmønster, der skaber smukt samspil mellem glatte og rillede flader. Med sit trendy design har Duet potentiale til at blive en ny-klassiker og designet er holdbart i mere end en forstand, da Rosendahl yder 2 års brudgaranti på stellets dele.

Her finder du pressemeddelelsen om Duet:

forår 2017

»   Nye toner til middagsbordet

 

 

Penta

pressemeddelelser

Skandinavisk design er kendt for sit ofte organiske formsprog, der hylder det bløde og buede, men designhistorien er fuld af facetter, som Rosendahl nu tager op med lanceringen af Penta: En nye serie brugskunst, der med sine geometriske flader fornyer hverdagens klassiske brugsgenstande, termokanden og skålen, og giver dem et arkitektonisk touch, der er tidløst og ultratrendy.

Her finder du pressemeddelelsen om Penta:

forår 2017

»  Cool kant

 

 

Flag

pressemeddelelser

Selvom vi i dag rejser, arbejder og bosætter os over hele verden, er det moderne menneske stadig ganske traditionelt, når det kommer til at hylde de nationale rødder. Især på mærkedage, hvor bordflaget er et must, der med et trylleslag sætter festivitas på fødselsdagsbordet, jubilæet og nationaldagen. Nu hylder Rosendahl flagkulturen med et nyt bordflag i spejlblankt stål, der både er klassisk og designer-cool og har massiv, rund stålbund, så flaget kan vippe i takt med den gode stemning.

Her finder du pressemeddelelsen om Penta:

forår 2017

»  Rosendahl viser flaget

 

 

Rosendahl

pressemeddelelser

Glas er kort sagt blevet en accessory og til at matche det behov, introducerede Rosendahl sidste år glasserien ”Premium”. Et elegant, fuldt sortiment af glas, der matcher det moderne krav om specialisering og luksus i hverdagen, og som dette efterår får følgeskab af et snapseglas.

I samarbejde med Rosendahl er Tom Nybroe dette efterår aktuel med en multifunktionel vinskænker, der giver vinelskere det perfekte værktøj til håndtering af vinen fra flaske til glas. Proppen ilter og dekanterer under skænkningen og er skabt i stilrent stål, der giver serveringen høj hygiejne og designfaktor. 

Anerkendelsen af knivens vigtighed har sat den øverst på indkøbslisten i det moderne køkken, og nu bejler Rosendahl til madfolket med en ny, no-nonsense knivserie på seks dele. Serien er skabt i stål og gummi i samarbejde med arkitekt og designer Thomas Sigsgaard, der henter inspiration i den klassiske jagtkniv og i efterspørgslen på godt køkkenværktøj til budgetvenlig pris. Efterårets nyheder til køkkenskuffen tæller også en elegant knivskærper, der gemmer på en keramisk sliberille bag det blanke stål.

I samarbejde med arkitekt og designer Eva Harlou har Rosendahl skabt Vinkuglen. Et moderne, legesygt og ultra-funktionelt nyt design, der behændigt samler proptrækker, folieskærer, vinprop og oplukker og lægger op til en snak om æstetisk brugsdesign, når kuglen skilles og samles rundt om bordet. Vinkuglen er også dekorativ helt uden druer og indgår dermed som en naturlig del af boligindretningen.

Den ikoniske Grand Cru karaffel med markerede riller og stålmanchet er en designmæssig superstar og et af de mest populære produkter i Rosendahls sortiment. Heldigvis er heltestatus ingen hindring for at forny karaffelkategorien, og i samarbejde med designer Pil Bredahl tager Rosendahl dette efterår hverdagens uundværlige ”vandbærer” til nye højder.

Her finder du pressemeddelelser fra Rosendahl serien:

Efterår 2016

»   Premium – parat til snaps
»   Vinøs multitasking
»   Helstøbt knivdesign
»   Kugleskønt vindesign
»   Karaffelkult til køleskabet

 

Nanne Ditzel

pressemeddelelser

Nanna Ditzel (1923 – 2005) er kendt som dansk designs ”Grand Old Lady” og var gennem hele sin karriere nysgerrig efter at bryde faggrænser og udforske andre kreative discipliner. Et kig i designarkivet afslører, at Nanna Ditzel har rørt ved det meste af det, der omgiver det moderne menneske – fra tekstiler til interiør. Det samme har Rosendahl, der dette efterår fører Ditzels design videre til nye produktgrupper. Det sker med etableringen af en selvstændig Nanna Ditzel-kollektion under Rosendahl, der er skabt i tæt samarbejde med designerens familie og har rod i hendes karakteristiske ”Kryds & Tværs”-mønster, som nu genfortolkes i et unikt univers til køkken og bolig. 

Her finder du pressemeddelelser fra Nanna Ditzel serien:

Efterår 2016

»   Rosendahl og Ditzel krydser spor
»   Dæk op med Ditzel

 

 

Karen Blixen

pressemeddelelser

Nu føjer Rosendahl et nyt, moderne adventsdesign til Karen Blixens Jul-serien, der omfavner den populære metaltrend og den geometriske formgivning. Den firearmede stage kan bruges i boligen hele året og pyntes efter behov – og suppleres af matchende juletræslysholdere med rå rhombe-spids.

Her fortolkes klassisk julesymbolik, naturen og trendy metaller i funklende, dekorative ophæng, og 2016-nyhederne er ingen undtagelse. Stiliserede juleneg, kranse, grantræer, engle og nisser sætter julen på designformel, og efter stor efterspørgsel er billedrammen tilbage i sortimentet, så snapshots, selfies og billeder af familie og venner kan skabe personlige pyntestatements på træet og rundt om i boligen.

Her finder du pressemeddelelser fra Karen Blixen serien:

Efterår 2016

»   Egdy advent
»   Billedskøn julepynt a la Blixen

 

 

Grand Cru

pressemeddelelser

Rosendahls Grand Cru opbevaringskrukker er en klassiker, og serien opdateres nu med låg af europæisk ubehandlet egetræ.

Rosendahl introducerer et nyt grafisk tærtefad, der sætter supersize riller på det kendte Grand Cru-design.

Med forårets nyhed Grand Cru Æggebæger blander Rosendahl former og flader i et moderne porcelænsdesign.

Rosendahl supplerer Grand Cru-universet med en ny urtepotteskjuler, der leger med former og overflader.

Her finder du pressemeddelelser fra 2016 vedrørende Grand Cru seriens nyheder:

Forår 2016

»   Organisk opbevaring
»   Tærtetid
»   Æggende nyhed
»   Cool camouflage

Rosendahl

pressemeddelelser

Ofte ligger fokus på at genfortolke og raffinere velkendte brugsgenstande ved hjælp af nye teknikker, materialer og inspiration udefra, og det er netop, hvad Rosendahl har haft i tankerne med forårets porcelænsnyhed, Saltkarret.
Designerne Rud Thygesen og Johnny Sørensen formgav de kendte Salt- og Peberraspesæt. Flere årtier senere er det elegante og minimalistiske ”duo-design” for længst blevet et moderne designikon, der nu hentes frem af Rosendahls arkiver og relanceres.
Nu hylder Rosendahl den lille luksus med lanceringen af glasserien, Premium. Premium er skabt med lige høje stilke på vinglassene, fyldig kumme og i en robust kvalitet.
Nu introducerer Rosendahl et Fingersalt- og Peberkar i moderne, mat porcelæn, der samler de uadskillelige krydderier på en bakke af råt egetræ. 

Her finder du pressemeddelelser fra 2016 vedrørende Rosendahl-seriens nyheder:

Forår 2016

»   (Ba-)salt!
»   Stålsat krydderiklassiker
»   Vinvenlig hverdagsluksus 
»   Yin og Yang til middagsbordet

 

 

Arne Jacobsen

pressemeddelelser

Den elegante kombination af petroleumsblå urkasse og ben i matteret messing sætter nyt og trendy udtryk på Arne Jacobsens udødelige design, der har multifunktion som ur, vækkeur og dekorationsobjekt i indretningen.

Med Arne Jacobsens Vejrstation bejler Rosendahl til både amatørmeteorologen og designelskeren - og til alle andre med interesse for at sætte verdensberømt og funktionel formgivning til vægs i indretningen.  

Her finder du pressemeddelelser fra Arne Jacobsen serien:

Forår 2016

»   Blå time
»   Forår i luften

 

 

 

Karen Blixen

pressemeddelelser

Rosendahls Karen Blixen-serie er skabt som en hyldest til årets højtider og mange mindeværdige anledninger. Til dem hører naturligvis sommerens nyudsprungne studenter, der ikke bare kroner hovedet med kridhvide huer efter læseferiens anstrengelser, men også kan accessorize tasker og nøgler med sæsonens nye studentergadget: Firkløveren. Firkløveren er et af verdens mest ikoniske ”lykke-symboler” og er fortolket til Rosendahl af Karen Blixen-seriens skaber, Ole Kortzau.

Her finder du pressemeddelelser fra Karen Blixen serien:

Forår 2016

»   Studentersymbolik

Grand Cru

pressemeddelelser

Dette efterår føjer Rosendahl to nyheder til sit bambussortiment: Et sæt ovale smørebrikker og et multifunktionelt forskærerbræt i smuk, organisk formgivning – hipt og helt naturligt.

Køkkenrullens største force er, at den er handy og praktisk. Samme parameter gælder for Rosendahls nye køkkenrulleholder, som i et enkelt, attraktivt formsprog bringer funktionalitet og designfaktor ind i det moderne køkken.

Derudover føjer Rosendahl nu en multifunktionel melamin-brødskål til Grand Cru-serien og der suppleres med en ny skål i megastørrelse, "Megaskålen#, som rummer 7,5 liter til Grand Cru Bakeware.

Desuden er der gode nyheder til gamle og nye fans af Grand Cru universet, når Rosendahl sætter støvede pasteller og maskulin blå på det kendte design.

Til sidst så byder dette efterår på et multifunktionelt og minimalistisk fad til sit Grand Cru sortiment af godt glas og et nyt spiritusglas, der er skabt specielt til hedvin og likør.

Her finder du pressemeddelelser fra 2015 vedrørende Grand Cru seriens nyheder:

Efterår 2015

»   Rosendahl bejler til hjemmebageriet
»   Pasteller på kanden
»   Nyt Grand Cru-design med krummer i
»   Nye farvetoner til Grand Cru universet
»   En hyldest til hedvin og likør
»   Bambussen breder sig
»   Alt på et fad
»   Rosendahl ruller sig ud

Forår 2015

»   Firkantede fristelser
»   Normcore til køkkenet
»   Plus size servering
»   Rosendahl on the go
»   Scandicool design til hot klassiker

Grand Cru Soft

pressemeddelelser

De fleste køkkenfolk har et soft spot for skåle, der er designlækre i udtrykket og multifunktionelle i anvendelsen. Det moderne køkken har nemlig ofte brug for skåle, der kan anvendes både i køkkenet og på bordet, og dette efterår bejler Rosendahl til gastro-folket med en stærk nyhed. Grand Cru Soft-serien har nemlig fået vokseværk og indlemmer en ny smuk serveringsskål i sortimentet, der er perfekt til alle bordets glæder. 

Her finder du pressemeddelelser fra 2015 vedrørende Grand Cru Soft seriens nyheder:

Efterår 2015

»   Blødt punkt for en god skål 

Forår 2015

»   Cocotteri

Karen Blixen

pressemeddelelser

Hvert år omsætter Ole Kortzau julens symbolik til forgyldte og forsølvede ophæng i Rosendahls serie Karen Blixens Jul. En populær tradition, der i år er blevet toptrendy. Den klassiske julepynt indskriver sig stærkt i tidens interiørtrend, der har fokus på metaller og naturinspiration, og gør det nemt at integrere årets julepynt i den moderne bolig og skabe masser af stil og stemning – helt enkelt.

Her finder du pressemeddelelser fra Karen Blixen serien:

Efterår 2015

»   Karen Blixens boligjul

Forår 2015

»   Studentercool accessory fra Rosendahls Karen Blixen univers

Arne Jacobsen

pressemeddelelser

Ifølge ordsproget ”avler tryk modtryk”. Det gælder også i designuniverset, hvor en af tidens stærkeste trends - slow tech - udfordrer digitaliseringen med en række autentiske kvalitetsdesign. Blandt dem er Arne Jacobsen vejrstationen, som Rosendahl nu lancerer i smuk fortolkning af designerens verdenskendte Bankers-ur. Vejrstationen rummer vægur, temperaturmåler, barometer og hygrometer, der sammen genindskriver vejrstationen i moderne indretning, men naturligvis også kan købes og anvendes separat.   

Her finder du pressemeddelelser fra Arne Jacobsen serien:

Efterår 2015

»   Tid til slow tech

 

Rosendahl, termo

GRAND CRU

PRESSEMEDDELELSER

Sidste år introducerede Rosendahl med stor succes en firkantet sushi-tallerken i sortimentet, og dette år fortsætter ”firkanterierne”, når det appetitlige univers udvides med serveringsfad, middagstallerkener og små tallerkenskåle.
Derudover er der godt nyt til alle bageglade, når Rosendahl dette forår udvider Grand Cru melamin serien med en handy mellemstørrelse på 2,4 liter, der supplerer de øvrige skåle og har praktisk låg samt stabelfunktion.
Endvidere tilføjer Rosendahl dette forår to nye design til Grand Cru sortimentet. Et klassisk serveringsfad og et serveringsfad på fod – begge i perfekt plussize på 33 cm, der giver ekstra plads til delikatesser fra både det søde og det salte køkken.
Rosendahls Grand Cru termokande er en moderne klassiker, der gang på gang kåres som ”bedst i test”. Det velkendte og funktionelle design hviler dog ikke på laurbærrene, men fornyes løbende, så sæsonens mest trendy farver kan få taletid på kaffebordet. Netop nu gælder det varianterne silkegrå og mørkeblå, der er blandt Skandinaviens foretrukne farver.
Til sidst lancerer Rosendahl dette forår et nyt stålsat termokrus som en håndsrækning til alle travle te- og kaffeelskere.

Her finder du pressemeddelelser fra 2015 vedrørende Grand Cru seriens enkle og elegante nyheder:

Forår 2015

»   Firkantede fristelser
»   Normcore til køkkenet
»   Plus size servering
»   Rosendahl on the go
»   Scandicool design til hot klassiker

PRESSEMEDDELELSER 2014

»   Rosendahl står på pinde for sushifolket
»   Designlækker bagning
»   Pastelfarver til forårsdrikke - Grand Cru Termokander i pastelfarver (word-dokument)

PRESSEMEDDELELSER 2013

»   Rosendahl fejrer 20 års jubilæum (word-dokument)
»   Jubilæumsdesign i stilrent stål - Grand Cru Termokande i stål (Word-dokument)
»   Godt skåret! - Rosendahl Grand Cru kokkekniv & stegegaffel (Word-dokument)
»   Pretty In Pink - Grand Cru Pink Termokande (word-dokument)
»   Uundværlige ovaler fra Rosendahl - Grand Cru fade (word-dokument)

Grand Cru Soft

pressemeddelelser

Cocotten er en gammel kending i køkkenet, hvor den giver fantastiske madlavningsresultater, og går direkte fra ovn til bord. En fordel, der har fået Rosendahl til at raffinere cocotten og formgive den i glas som del af Grand Cru Soft universet.

Her finder du pressemeddelelser fra 2015 vedrørende Grand Cru Soft seriens nyheder:

Forår 2015

»   Cocotteri

Pressemeddelelser 2014

»   Fod på desserten
»   Rosendahl tager bestik af spisesituationen 
»   Blødt nyt - Grand Cru Soft termokopper, mælkekande og sukkerskål (word-dokument)
»   Pasta Prego - Grand Cru Soft pastatallerken (word-dokument)

Pressemeddelelser 2013

»   Parløb på morgenbordet - Grand Cru Soft morgenmadssæt (Word-dokument)
»   Alle gode gange tre - Grand Cru Soft glasskåle (Word-dokument)
»   Assietten er atter aktuel - Grand Cru Soft isassiet (word-dokument)
»   Hånd i hanke med kaffekulturen - Grand Cru Soft termokande i grøn (word-dokument)

Grand Cru, Cocotte, glas, madlavning
Rosendahl, Filigran serie, vase

Filigran

pressemeddelelser

Lin Utzon er en af dansk designs klassiske formgivere og er kendt for sine mange smukke glasdesign. Herunder serien ”Filigran”, som har vundet mange fans på sin lysreflekterende effekt og sit højtaljede formsprog, der får løse blomster og buketter til at stå flot, helt enkelt. Dette forår føjer Rosendahl en ny vase til den snoede Filigran Optik serie, der er skabt til lange blomsterstilke og til at fange solens stråler.

Her finder du pressemeddelelser fra 2015 vedrørende Filigran:

Pressemeddelelser 2015

»   Filigran Optik får familieforøgelse

Pressemeddelelser 2014

»   Fornyet Filigran

 

Karen Blixen

pressemeddelelser

Rosendahls Karen Blixen serie gemmer på designerpynt, der passer til alle årets højtider. Denne sommer føjes en ny anledning til det velkendte univers, når Ole Kortzaus seneste design, uglen, lander på gavebordet hos de nyudsprungne studenter. Den funklende sølvugle symboliserer akademisk klogskab og er årets studentergave, hvor den scorer topkarakterer hos de modebevidste, der bruger den som trendy accessory på tasken og som nøglering.

Her finder du pressemeddelelser fra Karen Blixen serien:

Forår 2015

»   Studentercool accessory fra Rosendahls Karen Blixen univers

Pressemeddelelser 2014

»   Prinsessedrømme
»   Karen Blixens Jul 2014 – helt naturligt

Pressemeddelelser 2013

»   Karen Blixens Jul er fuld af symbolik (Word-dokument)
»   Jette Frölich fortolker Karen Blixens juleunivers (Word-dokument)

Karen Blixen, nøglering, ugle

Kendt designer i spidsen

rosendahl får ny kreativ direktør

Siden 1984 har Rosendahl været førende producent af dansk design.

Efter 30 år på markedet er det tid til at udfordre os selv og videreudvikle brandet – og det gør vi sammen med modedesigner David Andersen, der fra oktober 2014 tiltræder som kreativ direktør for Rosendahl.

»   Læs hele pressemeddelelsen her

Grand cru sushi sæt, firkantet tallerken og skål, servering fra Rosendahl

GRAND CRU

PRESSEMEDDELELSER

Dette efterår lancerer Rosendahl et nyt design, der er specielt tilegnet ”pindemaden”.  Sushisættet matcher det klassiske Grand Cru service og består af en firkantet tallerken og en skål til soja og andre gode serveringer i det salte og søde køkken.

Nu er der godt nyt til alle, der vil forkæle de lækre opskrifter med funktionelt og designlækkert bagegrej. Rosendahls signaturdesign, Grand Cru, går nemlig i køkkenet med røreskåle og mixer-kande, der sætter skridsikker fod, praktisk låg og de velkendte riller på hvid melamin.

Her finder du pressemeddelelser fra 2014 vedrørende Grand Cru seriens enkle og elegante nyheder:

EFTERÅR 2014

»   Rosendahl står på pinde for sushifolket
»   Designlækker bagning 

FORÅR/SOMMER 2014

»   Pastelfarver til forårsdrikke - Grand Cru Termokander i pastelfarver (word-dokument)

PRESSEMEDDELELSER 2013

»   Rosendahl fejrer 20 års jubilæum (word-dokument)
»   Jubilæumsdesign i stilrent stål - Grand Cru Termokande i stål (Word-dokument)
»   Godt skåret! - Rosendahl Grand Cru kokkekniv & stegegaffel (Word-dokument)
»   Pretty In Pink - Grand Cru Pink Termokande (word-dokument)
»   Uundværlige ovaler fra Rosendahl - Grand Cru fade (word-dokument)

Grand Cru Soft

pressemeddelelser

Dette efterår imødekommer Rosendahl efterspørgslen på et klassisk dessertglas og føjer et nyt design til Grand Cru Soft kollektionen. Dessertglasset har smart stabelfunktion og sælges i æske med fire styk. Glassene og har naturligvis også masser af anvendelsesmuligheder uden for dessertuniverset.

Som en hyldest til hverdagens mange måltider introducerer Rosendahl nu Grand Cru Soft bestik. Bestikket matcher den bløde formgivning fra Grand Cru Soft porcelænet og er udført i stål med ”Mirror Polish”, der kaster ekstra glans over alle hverdagens spisesituationer.

Her finder du pressemeddelelser fra 2014 vedrørende Grand Cru Soft seriens nyheder:

Efterår 2014

»   Fod på desserten
»   Rosendahl tager bestik af spisesituationen 

Forår/Sommer 2014

»   Blødt nyt - Grand Cru Soft termokopper, mælkekande og sukkerskål (word-dokument)
»   Pasta Prego - Grand Cru Soft pastatallerken (word-dokument)

Pressemeddelelser 2013

»   Parløb på morgenbordet - Grand Cru Soft morgenmadssæt (Word-dokument)
»   Alle gode gange tre - Grand Cru Soft glasskåle (Word-dokument)
»   Assietten er atter aktuel - Grand Cru Soft isassiet (word-dokument)
»   Hånd i hanke med kaffekulturen - Grand Cru Soft termokande i grøn (word-dokument)

Grand cru soft bestik, kniv, gaffel, ske og teske, nyhed, Rosendahl Design Group, RDG
Karen blixen jul, Rosendahl, julekugler, julepynt,  Rosendahl Design Group

Karen Blixens Jul

pressemeddelelser

Karen Blixens Jul er en serie af dekorativt og fantasivækkende julepynt, i enten 24 karats forgyldning eller forsølvet med sterling sølv, designet af Ole Kortzau og i denne sæson har Jette Frölich sat sine romantiske blomstermotiver på to sæt smukke glaskugler. Rosendahl er officiel hovedsponsor for Karen Blixen Museet, og for hvert solgt stykke Karen Blixens Jul går et beløb til finansiering af nye udstillinger på Rungstedlund.

Her finder du pressemeddelelser på julepynt fra Karen Blixen serien:

Pressemeddelelser 2014

»   Prinsessedrømme
»   Karen Blixens Jul 2014 – helt naturligt

Pressemeddelelser 2013

»   Karen Blixens Jul er fuld af symbolik (Word-dokument)
»   Jette Frölich fortolker Karen Blixens juleunivers (Word-dokument)

Filigran

pressemeddelelser

Lin Utzons ”Filigran” design er en klassiker i Rosendahls sortiment. Normalt kendes glasserien på sine dekorative snørklede mønstre, men dette efterår er Lin Utzon gået andre veje og har opdateret Filigran helt uden de karakteristiske illustrationer. Det mundblæste glas har i stedet fået en smuk snoet optik, der giver stor effekt i den lille lyslygte, og gør vaserne til små kunstværker selv uden blomster.

Her finder du pressemeddelelser fra 2014 vedrørende Filigran:

Efterår 2014

»   Fornyet Filigran

 

Filigran vase fra Rosendahl

Rosendahl Saga Vaser

pressemeddelelser

Folk med grønne fingre omtaler ofte magnolien som det ypperste blandt havens træer. Det virker næsten naturstridigt, at de smukke blomster kan spire frem i det kølige forår, og det fortjener naturligvis en hyldest!  Foråret 2014 sætter Rosendahl magnolier på et helt nyt vasedesign, Saga Magnolia, der indbyder til sommerbuketter og rummer fortællingen om dansk design til bord og bolig. 

Her finder du pressemeddelelser fra 2014 vedrørende Rosendahls Saga vaser:

Forår/Sommer 2014

»   Nyt nordisk vasedesign - Rosendahls Saga vaser (word-dokument)

Grand Cru Outdoor

pressemeddelelser

Outdoorserien er skabt i et frostet materiale, som gør, at det ikke ligner plastik, men tilfører noget let til borddækningen. Serien er både velegnet inde og ude året rundt, og så er den især god til små børnehænder.

Her finder du pressemeddelelser fra 2013 vedrørende Grand Cru Outdoor seriens nyheder:

Pressemeddelelser 2013

»   Plastik fantastisk til hele familien - nye farver i serien (word-dokument)

Skål og tallerken i frostet plastik fra Grand Cru Outdoor - Rosendahl.dk
DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HOS ROSENDAHL FÅR DU ALTID:

Fri fragt
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES