Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

Efteråret 2019

Pressemeddelelser

-

Her finder du pressemeddelelserne fra efteråret 2019 vedrørende produktnyheder fra Rosendahl Grand Cru og de øvrige Rosendahl produkter:

 » TIL PRESSEKONTAKT
» TIL MEDIEDATABASEN

 

Sanselig servering med Grand Cru Sense

Pressemeddelelser

Netop nu er taktilitet en megatrend. Det samme er japanske Marie Kondo, der med sin oprydningsfilosofi hylder kunsten at omgive sig med funktionelle ting, der vækker følelser. Med det som afsæt har Rosendahl skabt Grand Cru Sense. Et nyt, sanseligt stentøjsstel med både rå og glaserede overflader, der imødekommer moderne livsstil med dele til snacks, bowls og foodsharing samt en indbygget kombinatorik, der sætter tallerkener og skåle sammen til handy opbevaring i tråd med tidens downsizing og common sense tankegang. Grand Cru Sense er samtidig født med Rosendahls klassiske facetter og bringer dermed fornyelse til Grand Cru universets hvide dele, når det blandes i borddækningen.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Sense:

Efterår 2019

»   Sanselig servering med Grand Cru Sense

Termokande til tekult

Pressemeddelelser

Opfattelsen af Skandinavien som nogle af verdens mest kaffedrikkende nationer er efterhånden en sandhed med modifikationer. Ifølge undersøgelser drikker danskerne i stor stil te i det daglige og forklaringen på den øgede interesse er, at moderne tekultur i dag er raffineret, så den både tæller sorte, røde, hvide og grønne teer. Det har gjort tebrygning og -nydelse til et ritual med krav på sit eget termodesign, som Rosendahl dette efterår imødekommer med en ny Grand Cru termokande med integreret tesi og et buttet formsprog, der bevarer hyggen fra den traditionelle keramiske tekande.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Te-termokande:

Efteråret 2019

»   Termokande til tekult

Pantone til udelivet

Pressemeddelelser

Trenden omkring Outdoor Living har aldrig været stærkere end nu. Det gælder både hverdagens aktive livsstil på cykel eller løbehjul og fritidens digitale detox, hvor udelivet lokker med vandreture i skoven og urban hiking i parken. Det har skabt behov for active wear og -accessories og med det i tankerne supplerer Rosendahl nu sin Outdoor-serie med en opdatering, der matcher efterårsgarderoben. De funktionelle on-the-go design termokop, drikkeflaske og termoflaske lanceres nemlig med detaljer i trendfarverne oliven, terrakotta og sand, der er hentet fra Pantone-universet og blender ind i uld, strik og køligere dage. I Skandinavien forbindes efterår og vinter traditionelt med indendørs hygge som levende lys og varm te over en god bog, men den ensidige opfattelse yder ikke de kolde måneder retfærdighed. Efteråret er fuldt af smukke solrige dage, der indbyder til udendørs aktivitet og samvær, mens naturens farver falmer, ligesom en gåtur langs vandet, når vintervinden bider i kinderne, for mange er indbegrebet af Nordic Living. Med Outdoor

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Outdoor-serien:

Efteråret 2019

»   Pantone til udelivet

Stjernestunder

Pressemeddelelser

Den danske designtradition lægger med sin gennemførte æstetik og sans for brugskunst op til, at dagens enkelte øjeblikke bliver lidt smukkere. Også i julen, som Rosendahl nu hylder med et nyt stemningsmættet design, Moments. Det stjernebestrøede porcelænsstel tager afsæt i brandets signaturserie Grand Cru, der med gulddekoration på kanten af det geometriske, hvide porcelæn sætter magi på alle decembers serveringer – fra den rituelle morgenkaffe til adventshyggen og julefrokosten. Den enkle, elegante stjernekonfetti gør desuden Moments perfekt til nytårsbordet og lægger op til mix and match med Grand Cru stellets klassiske dele, når less is more.

Her finder du pressemeddelelsen om Moments:

Efteråret 2019

»   Stjernestunder

Skandinavisk julefortælling

Pressemeddelelser

Med universet Karen Blixens Jul har Rosendahl i en årrække fortolket højtiden med reference til et af Danmarks største litterære koryfæer og skabt en klassisk-moderne fortælling om skandinavisk jul. Og inspirationen er langt fra tilfældigt. Karen Blixen var nemlig ikke bare forfatter - hun var med egne ord en ”story teller”, der på mange måder var forud for sin tid, men samtidig holdt af at samle familien og skrive videre på barndommens jul med funklende sølvpynt på et juletræ, der fik øjet til at gå på opdagelse. Det samme gør årets nyheder i Karen Blixens Jul kollektionen, der bl.a. er skabt af Zarah Voigt med tydelig reference til designerens smykkeunivers og fascination af geometriens former og refleksioner.

Her finder du pressemeddelelsen om nyheden fra Karen Blixens Jul:

Efteråret 2019

»   Skandinavisk julefortælling

Arne Jacobsen går i sort

Pressemeddelelser

Arne Jacobsen skabte sit bordur og det ikoniske vægur ”Bankers” længe før, nogen havde drømt om begrebet offline living. Alligevel rammer det karakteristiske design fra 1971 med den røde midte fuldkommen plet i nutidens megatrend, hvor mobiltelefonen sendes ud af soveværelset og analog tidtagning er blevet et attraktivt statement. Med det for øje nytænker Arne Jacobsen Clocks dette efterår det ikoniske urdesign og lancerer en ultramoderne udgave af Bankers borduret med alarmfunktion, snooze og lys på skiven. Sæsonens karismatiske urgadget er fortolket sort-i-sort fra skive til urkasse, alarmviser og ben, men forbliver stadig tro mod designerens originale tegninger.

Her finder du pressemeddelelsen om Bankers bordur:

Efteråret 2019

»   Arne Jacobsen går i sort

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES