Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

2016

Pressemeddelelser

-

Her finder du pressemeddelelserne fra 2016 vedrørende produktnyheder fra Rosendahl Grand Cru og de øvrige Rosendahl produkter:

Rosendahl

pressemeddelelser

Glas er kort sagt blevet en accessory og til at matche det behov, introducerede Rosendahl sidste år glasserien ”Premium”. Et elegant, fuldt sortiment af glas, der matcher det moderne krav om specialisering og luksus i hverdagen, og som dette efterår får følgeskab af et snapseglas.

I samarbejde med Rosendahl er Tom Nybroe dette efterår aktuel med en multifunktionel vinskænker, der giver vinelskere det perfekte værktøj til håndtering af vinen fra flaske til glas. Proppen ilter og dekanterer under skænkningen og er skabt i stilrent stål, der giver serveringen høj hygiejne og designfaktor. 

Anerkendelsen af knivens vigtighed har sat den øverst på indkøbslisten i det moderne køkken, og nu bejler Rosendahl til madfolket med en ny, no-nonsense knivserie på seks dele. Serien er skabt i stål og gummi i samarbejde med arkitekt og designer Thomas Sigsgaard, der henter inspiration i den klassiske jagtkniv og i efterspørgslen på godt køkkenværktøj til budgetvenlig pris. Efterårets nyheder til køkkenskuffen tæller også en elegant knivskærper, der gemmer på en keramisk sliberille bag det blanke stål.

I samarbejde med arkitekt og designer Eva Harlou har Rosendahl skabt Vinkuglen. Et moderne, legesygt og ultra-funktionelt nyt design, der behændigt samler proptrækker, folieskærer, vinprop og oplukker og lægger op til en snak om æstetisk brugsdesign, når kuglen skilles og samles rundt om bordet. Vinkuglen er også dekorativ helt uden druer og indgår dermed som en naturlig del af boligindretningen.

Den ikoniske Grand Cru karaffel med markerede riller og stålmanchet er en designmæssig superstar og et af de mest populære produkter i Rosendahls sortiment. Heldigvis er heltestatus ingen hindring for at forny karaffelkategorien, og i samarbejde med designer Pil Bredahl tager Rosendahl dette efterår hverdagens uundværlige ”vandbærer” til nye højder.

Her finder du pressemeddelelser fra Rosendahl serien:

Efterår 2016

»   Premium – parat til snaps
»   Vinøs multitasking
»   Helstøbt knivdesign
»   Kugleskønt vindesign
»   Karaffelkult til køleskabet

 

Nanne Ditzel

pressemeddelelser

Nanna Ditzel (1923 – 2005) er kendt som dansk designs ”Grand Old Lady” og var gennem hele sin karriere nysgerrig efter at bryde faggrænser og udforske andre kreative discipliner. Et kig i designarkivet afslører, at Nanna Ditzel har rørt ved det meste af det, der omgiver det moderne menneske – fra tekstiler til interiør. Det samme har Rosendahl, der dette efterår fører Ditzels design videre til nye produktgrupper. Det sker med etableringen af en selvstændig Nanna Ditzel-kollektion under Rosendahl, der er skabt i tæt samarbejde med designerens familie og har rod i hendes karakteristiske ”Kryds & Tværs”-mønster, som nu genfortolkes i et unikt univers til køkken og bolig. 

Her finder du pressemeddelelser fra Nanna Ditzel serien:

Efterår 2016

»   Rosendahl og Ditzel krydser spor
»   Dæk op med Ditzel

 

 

Karen Blixen

pressemeddelelser

Nu føjer Rosendahl et nyt, moderne adventsdesign til Karen Blixens Jul-serien, der omfavner den populære metaltrend og den geometriske formgivning. Den firearmede stage kan bruges i boligen hele året og pyntes efter behov – og suppleres af matchende juletræslysholdere med rå rhombe-spids.

Her fortolkes klassisk julesymbolik, naturen og trendy metaller i funklende, dekorative ophæng, og 2016-nyhederne er ingen undtagelse. Stiliserede juleneg, kranse, grantræer, engle og nisser sætter julen på designformel, og efter stor efterspørgsel er billedrammen tilbage i sortimentet, så snapshots, selfies og billeder af familie og venner kan skabe personlige pyntestatements på træet og rundt om i boligen.

Her finder du pressemeddelelser fra Karen Blixen serien:

Efterår 2016

»   Egdy advent
»   Billedskøn julepynt a la Blixen

 

 

Grand Cru

pressemeddelelser

Rosendahls Grand Cru opbevaringskrukker er en klassiker, og serien opdateres nu med låg af europæisk ubehandlet egetræ.

Rosendahl introducerer et nyt grafisk tærtefad, der sætter supersize riller på det kendte Grand Cru-design.

Med forårets nyhed Grand Cru Æggebæger blander Rosendahl former og flader i et moderne porcelænsdesign.

Rosendahl supplerer Grand Cru-universet med en ny urtepotteskjuler, der leger med former og overflader.

Her finder du pressemeddelelser fra 2016 vedrørende Grand Cru seriens nyheder:

Forår 2016

»   Organisk opbevaring
»   Tærtetid
»   Æggende nyhed
»   Cool camouflage

Rosendahl

pressemeddelelser

Ofte ligger fokus på at genfortolke og raffinere velkendte brugsgenstande ved hjælp af nye teknikker, materialer og inspiration udefra, og det er netop, hvad Rosendahl har haft i tankerne med forårets porcelænsnyhed, Saltkarret.
Designerne Rud Thygesen og Johnny Sørensen formgav de kendte Salt- og Peberraspesæt. Flere årtier senere er det elegante og minimalistiske ”duo-design” for længst blevet et moderne designikon, der nu hentes frem af Rosendahls arkiver og relanceres.
Nu hylder Rosendahl den lille luksus med lanceringen af glasserien, Premium. Premium er skabt med lige høje stilke på vinglassene, fyldig kumme og i en robust kvalitet.
Nu introducerer Rosendahl et Fingersalt- og Peberkar i moderne, mat porcelæn, der samler de uadskillelige krydderier på en bakke af råt egetræ. 

Her finder du pressemeddelelser fra 2016 vedrørende Rosendahl-seriens nyheder:

Forår 2016

»   (Ba-)salt!
»   Stålsat krydderiklassiker
»   Vinvenlig hverdagsluksus 
»   Yin og Yang til middagsbordet

 

 

Arne Jacobsen

pressemeddelelser

Den elegante kombination af petroleumsblå urkasse og ben i matteret messing sætter nyt og trendy udtryk på Arne Jacobsens udødelige design, der har multifunktion som ur, vækkeur og dekorationsobjekt i indretningen.

Med Arne Jacobsens Vejrstation bejler Rosendahl til både amatørmeteorologen og designelskeren - og til alle andre med interesse for at sætte verdensberømt og funktionel formgivning til vægs i indretningen.  

Her finder du pressemeddelelser fra Arne Jacobsen serien:

Forår 2016

»   Blå time
»   Forår i luften

 

 

 

Karen Blixen

pressemeddelelser

Rosendahls Karen Blixen-serie er skabt som en hyldest til årets højtider og mange mindeværdige anledninger. Til dem hører naturligvis sommerens nyudsprungne studenter, der ikke bare kroner hovedet med kridhvide huer efter læseferiens anstrengelser, men også kan accessorize tasker og nøgler med sæsonens nye studentergadget: Firkløveren. Firkløveren er et af verdens mest ikoniske ”lykke-symboler” og er fortolket til Rosendahl af Karen Blixen-seriens skaber, Ole Kortzau.

Her finder du pressemeddelelser fra Karen Blixen serien:

Forår 2016

»   Studentersymbolik

Tidligere pressemeddelelser 

fra rosendahl

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

»   PRESSEMEDDELELSER 2015
»   PRESSEMEDDELELSER 2014

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES