Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

2017

Pressemeddelelser

-

Her finder du pressemeddelelserne fra 2017 vedrørende produktnyheder fra Rosendahl Grand Cru og de øvrige Rosendahl produkter:

Rosendahl, Stempelkande, nyhed, kaffe

Grand Cru stempler ind i kaffekulturen

Pressemeddelelser

Kaffekulturen boomer med uformindsket styrke og har i dag næsten karakter af moderne videnskab. Både hjemme i køkkenet og til officielle mesterskaber duellerer baristaer om den bedste bryggemetode, men i sidste ende er det nok en smagssag, om man er til filter-, kapsel- eller stempelkaffe. Dette efterår kan fans af stempelkaffe se ekstra frem til en velbrygget kop. Rosendahl føjer nemlig en innovativ, ny stempelkande til Grand Cru-sortimentet, der trækker på alle bryggemetodens kvaliteter og samtidig holder kaffen lun i timevis med sin indbyggede termoeffekt.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru stempelkanden:

Efterår 2017

»   Grand Cru stempler ind i kaffekulturen

 

 

Funktionalitet i top

Pressemeddelelser

Når livet giver dig citroner, så lav limonade. Sådan siger et gammel ordsprog, men der er nu også masser af andre anvendelsesmuligheder for citrusfrugter som citroner, grape og lime, der egner sig formidabelt til dressinger og marinader. Derfor har Rosendahl skabt Grand Cru Citruspresser – en nyhed, der presser citrusfrugter direkte ned i de kendte, rillede opbevaringsglas. Ny i serien er også Grand Cru Rivejern, der efter samme opskrift river parmesan og ingefær, og ligesom Citruspresseren har indbygget lågfunktion. Opbevaringsserien fra Grand Cru hører til blandt Rosendahls mest populære og ikoniske design. Både den store familie og den passionerede foodie har nemlig brug for funktionel opbevaring til såvel hverdagens basisfødevarer som til specialindkøb, og med sit omfattende sortiment lægger Grand Cru glas til det meste. Hidtil har fokus primært været på køkkenets tørre varer, men det laver Rosendahl nu om på med introduktionen af to nyheder, der er skabt specielt til køleskabet.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Citruspresser og Rivejern:

Efterår 2017

»   Funktionalitet i top

 

 

Rosendahl, Citronpresser, rivejern, nyhed 2017, køkken, tilbehør, Rosendahl nyhed
Rosendahl, penta, karaffel, vandkande, vand, flaske, kaffekande, teæg, kande, termokande

Geometri til teelskere og kaffefans

Pressemeddelelser

Når det er tea o’clock eller tid til en kop friskbrygget mokka, er tesien og termokanden uundværlige. Alligevel er det sjældent basisgrejet, der får vores opmærksomhed, for moderne te- og kafferitualer er ofte et spørgsmål om trækketid, specialristninger, aroma og den helt rette kop til at fuldende oplevelsen. Med lanceringen af Penta Tesi og Penta Termokande retter Rosendahl op på denne uret og præsenterer to brandvarme nyheder til varme drikke, der er fulde af funktionalitet og arkitektonisk geometri. Med Penta termokanden ønskede Rosendahl at forny termokandekategorien – og ambitionen er ikke mindre, når det kommer til Penta tesi. Et helt nyt design, der tager te-tilberedningen til nye højder og gør den enkel og ultraæstetisk.

Her finder du pressemeddelelsen om Penta Tesi og Termokande:

Efterår 2017

»   Geometri til teelskere og kaffefans

 

 

Karaffel med kant

Pressemeddelelser

I vinens verden er iltning og dekantering afgørende. Både hverdagsvin og ædle årgangsdruer har godt af omhældning fra flaske til karaffel, og med det for øje har Rosendahl i samarbejde med designer Thor Høy skabt Penta: Et innovativt og ultra-dekorativt glasdesign, der både kan ilte og dekantere og samtidig bryder med vanetænkningen om, at en karaffel bør være organisk og rund i formgivningen. Den mundblæste Penta karaffel er perfekt til vin, men naturligvis også velegnet til vand med og uden bobler, når borddækningen skal have cool kant. Ligesom resten af Penta-serien henter den nye karaffel inspiration i klassisk geometri. Her har den femkantede ”Pentagon” et stringent, arkitektonisk udtryk, der er som skabt til moderne brugsdesign og giver masser af refleksion og spil til det mundblæste glas.

Her finder du pressemeddelelsen om den mundblæste Penta karaffel:

Efterår 2017

»   Karaffel med kant

 

 

Rosendahl, penta, karaffel, vandkande, vand, flaske
Rosendahl, Nanna Ditzel, lysestage, nyhed

Ditzel med dobbeltfunktion

Pressemeddelelser

Da Rosendahl sidste år genopdagede og genfortolkede Nanna Ditzels karismatiske Kryds & Tværs mønster, udfordrede brandet vores visuelle vanetænkning. Nanna Ditzel designede nemlig oprindeligt Kryds & Tværs som et tapet, men det grafiske stregmønster lod med succes overføre til både glas, porcelæn, silikone og tekstil. Nu gentager Rosendahl succesen med lanceringen af en Nanna Ditzel Cube: En kvadratisk, vendbar lysestage til både kronelys og fyrfadslys, der bruger Kryds & Tværs som reliefdekoration på sort aluminium og appellerer til alle lysfans.

Her finder du pressemeddelelsen om Nanna Ditzel Cube:

Efterår 2017

»   Ditzel med dobbeltfunktion

 

 

Zarah Voigts juleudsmykning

Pressemeddelelser

Julen er traditionernes tid, men traditioner er ikke ens hos alle. Smykkekunstner Zarah Voigt er opvokset med teater og haute couture i blodet, og det præger hendes jul, der iscenesættes med overdådighed, eventyr og inspiration fra fordums pragt. Nu gæsteoptræder Zarah Voigt som designer i Rosendahls serie Karen Blixens Jul, hvor hun fortolker årets julepynt med inspiration fra smykkeuniverset og præsenterer to stjernedesign i forgyldt og forsølvet, der er den glamourøse Baronesse Blixen værdig. Med Karen Blixens Jul-kollektionen får Zarah Voigt sin debut som julepyntdesigner. DNA’et bag hendes design er dog velkendt, og ligesom Zarah Voigts smykker er topstjernen og stjerneophænget fyldt med markante kontraster, der gør årets nye julepynt råt og sofistikeret på en og samme tid. 

Her finder du pressemeddelelsen om Zarah Voigts juleudsmykning :

Efterår 2017

»   Zarah Voigts juleudsmykning

 

 

Rosendahl, Zarah voigth, julepynt, jul, stjerner, guld, sølv
Rosendahl, Karen blixet, karen blixens jul, julepynt, jul, stjerner, guld, sølv

Stjerneskud og elegante engle

Pressemeddelelser

Karen Blixen er en af verdenslitteraturens koryfæer, men den danske forfatterinde er ikke kun berømt for sine fantastiske fortællinger. Mytologien omkring Baronesse Blixen knytter sig i høj grad til hendes personlige liv og levned, og det samme gør kollektionen ”Karen Blixens Jul”, som Rosendahl hvert år supplerer med nye ophæng. Designer Ole Kortzau henter nemlig inspiration i Karen Blixens egen jul, som hun elskede at sætte fantasifuldt i scene. Årets Karen Blixens Jul er således fuld af englemagi og stjernestøv, og som altid støtter Rosendahl Karen Blixen museet, Rungstedlund, med en del af salget.

Her finder du pressemeddelelsen om Karen Blixens Jul:

Efterår 2017

»   Stjerneskud og elegante engle

 

 

Arne Jacobsen ser blåt

Pressemeddelelser

Arne Jacobsen er et af dansk arkitektur- og designhistories koryfæer. Med sin passion for totalløsninger stod han både bag bygningskunst samt brugsdesign og skabte op gennem 1950’erne og 60’erne nogle af sine allermest kendte og populære signaturdesign. Det gælder ikke mindst væguret City Hall, som Arne Jacobsen tegnede til Rødovre Rådhus i 1956. Som en hyldest til Arne Jacobsens multidesign lancerer Arne Jacobsen Clocks dette efterår City Hall i en opdateret udgave, der sætter et nyt udtryk på den ikoniske urklassiker. Med bruneret aluminiumskasse og royal blå på skiven øges vægurets retrocool referencer, og City Hall-nyheden føjer samtidig en ny, rå nuance til den populære metaltrend i indretningen af både køkken, kontor og stue.

Her finder du pressemeddelelsen om City Hall Royal:

Efterår 2017

»   Arne Jacobsen ser blåt

 

 

Rosendahl, Arne Jacobsen, Ure, Vægure, Nyhed

Duet

pressemeddelelser

I musikkens verden er duetten oftest en kærlighedssang, der hylder det, vi elsker i smuk samklang mellem to stemmer. Med forårets lancering af det nye spisestel Duet synger Rosendahl med på samme melodi i en kreativ kærlighedserklæring til moderne borddækning. Duet er nemlig ikke bare sammensat af to farvetoner, men henter sit navn i kombinationen af blankt og mat porcelæn samt i et elegant reliefmønster, der skaber smukt samspil mellem glatte og rillede flader. Med sit trendy design har Duet potentiale til at blive en ny-klassiker og designet er holdbart i mere end en forstand, da Rosendahl yder 2 års brudgaranti på stellets dele.

Her finder du pressemeddelelsen om Duet:

forår 2017

»   Nye toner til middagsbordet

 

 

Penta

pressemeddelelser

Skandinavisk design er kendt for sit ofte organiske formsprog, der hylder det bløde og buede, men designhistorien er fuld af facetter, som Rosendahl nu tager op med lanceringen af Penta: En nye serie brugskunst, der med sine geometriske flader fornyer hverdagens klassiske brugsgenstande, termokanden og skålen, og giver dem et arkitektonisk touch, der er tidløst og ultratrendy.

Her finder du pressemeddelelsen om Penta:

forår 2017

»  Cool kant

 

 

Flag

pressemeddelelser

Selvom vi i dag rejser, arbejder og bosætter os over hele verden, er det moderne menneske stadig ganske traditionelt, når det kommer til at hylde de nationale rødder. Især på mærkedage, hvor bordflaget er et must, der med et trylleslag sætter festivitas på fødselsdagsbordet, jubilæet og nationaldagen. Nu hylder Rosendahl flagkulturen med et nyt bordflag i spejlblankt stål, der både er klassisk og designer-cool og har massiv, rund stålbund, så flaget kan vippe i takt med den gode stemning.

Her finder du pressemeddelelsen om Penta:

forår 2017

»  Rosendahl viser flaget

 

 

Tidligere pressemeddelelser 

fra rosendahl

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

»   PRESSEMEDDELELSER 2016
»   PRESSEMEDDELELSER 2015
»   PRESSEMEDDELELSER 2014

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES