Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

2018

Pressemeddelelser

-

Her finder du pressemeddelelserne fra 2018 vedrørende produktnyheder fra Rosendahl Grand Cru og de øvrige Rosendahl produkter:

Nyheder med perfekt timing

Pressemeddelelser

Det er ingen hemmelighed, at tid i dag er en luksus. I de senere år er det også blevet en sjælden selvforkælelse at være unplugged og offline – og det har sat fornyet fokus på det klassiske bordur og vægur, der emmer af oldschool funktionalitet og tårnhøj designfaktor, når det er skabt af selveste Arne Jacobsen. Med sans for timing sender Arne Jacobsen Clocks nu nye udgaver af de ikoniske ”Station” og ”Bankers” ure på gaden i trendy gråtoner til bordet og som sort statementpiece til enhver væg.

Her finder du pressemeddelelsen om Arnej Jacobsen urene:

Efteråret 2018

»   Nyheder med perfekt timing

 

 

Grand Cru To Go

Pressemeddelelser

On the go-kulturen udvikler sig hastigt i disse år. Takket være den digitale udvikling kan vi arbejde og lave lektier overalt, hvor der er plug and play, og for mange er bilen også blevet et mobilt kontor, der bruges til at afvikle møder fra A til B. Men uden mad og drikke dur helten trods alt stadig ikke. Derfor føjer Rosendahl nu to nyheder til den ikoniske Grand Cru serie: En designlækker drikkeflaske og elegant termokop med enhåndsbetjent trykknapfunktion, der serverer varme og kolde drikke på farten og sætter trendy silikonedetaljer på den uundværlige tørstslukker i blå, blomme, sort og hvid.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru To Go serien:

Efteråret 2018

»   Grand Cru To Go

Grand Cru, Rosendahl, to go, termokop, termokrus, vandflaske
Grand Cru, Rosendahl, køkken, tragt, termokande, nyhed

Stærk nyhed til filterfans

Pressemeddelelser

Danskernes kaffevaner har rykket sig markant i de seneste år. Hvor filterkaffen og stempelkanden førhen var det naturlige førstevalg i hverdagen, er kaffekapsler og single serves i dag et populært alternativ, men for ægte kaffefeinschmeckere er trenden for længst rykket videre. Nu handler det i stedet om pour-over metoden, der vender tilbage til kaffebrygningens rødder og laver oldschool kaffe direkte i kanden. Rosendahl har hørt kaffeelskernes bønner og lancerer en filterbrygger, der passer til den klassiske Grand Cru termokande samt en køkkenrulleholder med logodetalje, der tørrer trendy op efter hverdagen.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Filterbrygger og Køkkenrulleholder:

Efteråret 2018

»   Stærk nyhed til filterfans

 

 

Aflang anretning

Pressemeddelelser

Moderne madkultur handler om andet og meget mere end at spise sig mæt. Både til hverdag og til fest er der øget fokus på maden, der serveres, og på selskabet, den nydes i – for måltidet er i dag blevet en social aktivitet, hvor vi hygger over små uhøjtidelige anretninger og kort vender verdenssituationen som en pause i en hektisk hverdag. Med blik for tidens social dining trend supplerer Rosendahl nu Grand Cru serien med et klassisk, rektangulært serveringsfad, som med sit anvendelige format er dedikeret til småt, men godt fra tapas og sushi til grøntsagssnacks, frugt og søde fristelser.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru rektangulært fad:

Efteråret 2018

»   Aflang anretning

 

Nyheder, Rosendahl, Grand Cru, serie, Fad, rektangulær
Rosendahl, julepynt, Ole Kortzau, Jul, Karen blixen jul

Karen Blixens blomstersprog

Pressemeddelelser

Karen Blixens forfatterskab hører til blandt et af de mest ikoniske i det 20. århundrede. Den verdensberømte danske forfatterinde var på en gang dekadent og drevet af en stor interesse for det autentiske og naturlige – og netop her henter årets julekollektion sin inspiration. Med blik for den naturelskerende Blixen har Ole Kortzau endnu engang omsat Baronessens univers til nye ornamenter til træet, pakkerne og pynt i hjemmet og sætter samtidig fokus på traditionen at flette julehjerter sammen. Som forfatter er Karen Blixen kendt og hædret for sit sprog, men hun havde samtidig et stærkt og passioneret forhold til naturen og til årstidens blomster. Der findes således flere bøger om Blixens ”blomstersprog”, og det er næppe tilfældigt, at beboerne omkring den afrikanske farm, hvor Blixen boede i en årrække, netop gav hende tilnavnet Blomst.

Her finder du pressemeddelelsen om Karen Blixens Julepynt:

Efteråret 2018

»   Karen Blixens blomstersprog

 

 

Grafisk juleglamour

Pressemeddelelser

At lette på låget til juletræskassen er ligesom at åbne et smykkeskrin. Her gemmer sig ofte et ekstravagant virvar af guld, sølv og glimmer, og selv tilhængere af minimalistisk indretning lader sig friste, når julepynten har grafisk stil og moderne formsprog. Netop dette karakteriserer Zarah Voigts juledesign for Rosendahl – og nu gentages sidste års succesfulde samarbejde med den kendte smykkekunstner, som har skabt en særkollektion af Karen Blixens Jul, der hylder iscenesættelsen af det moderne julehjem med sofistikerede metalornamenter i hjerte-, kræmmerhus- og rombeform.

Her finder du pressemeddelelsen om Karen Blixen Julepynt:

Efterår 2018

»   Grafisk juleglamour

 

 

Rosendahl, julepynt, Zarah Voigt, Jul, Karen blixen jul

 

Jubilæumsstål

Pressemeddelelser

I 2018 kan Rosendahls signaturserie ”Grand Cru” fejre femogtyve år på den danske designscene, men der er ingen metaltræthed at spore i universet med de ikoniske riller. Tværtimod har Grand Cru, der tager afsæt i den karakteristiske vinprop i stål og gummi, aldrig stået stærkere. Seriens sortiment dækker i dag så godt som alle kategorier til bord og bolig, og Grand Cru-jubilæet markeres med en nyfortolkning af den klassiske kronelysestage, der omsætter Rosendahls DNA til et ”stålrent” nyt brugsdesign og hylder tanken om at gøre hver dag smuk. Jubilæumsstagen i stål, der giver tyngde og stabilitet til klassiske kronelys og kaster nyt lys over de velkendte riller, der er Grand Cru-seriens signatur.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru jubilæumsstagen:

Foråret 2018

»   Jubilæumsstål

 

 

Kværne på Grand Cru-formel

Pressemeddelelser

Moderne madlavning bekender sig i dag til mange forskellige smagsretninger – fra veganerkøkkenet til verdenskøkkenet. Det kalder på et velassorteret krydderiarkiv i køkkenskuffen, men det øger samtidig behovet for friskkværnet salt og peber på bordet til at give præcis det ”final touch”, som vi kun selv kender smagen på. Med det for øje – og som en markering af Grand Cru-seriens femogtyve års jubilæum i år – lancerer Rosendahl nu et nyt kværndesign, der spicer såvel borddækning som måltid op med konisk formgivning, glaseret hvidt porcelæn og organisk egetræstop i tråd med Grand Crus velkendte DNA.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Saltkværn og Peberkværne:

Foråret 2018

»   Kværne på Grand Cru-formel

 

Spicy spaghetti

Pressemeddelelser

Selvom det nye nordiske køkken står stærkere end nogensinde, er der fortsat plads til gamle klassikere i den moderne madkultur. Det gælder ikke mindst pastaen, der frister med oldschool spaghetti og enkle, men delikate serveringer. Hverdagshelten over dem alle fortjener naturligvis en passende opbevaring, og derfor indlemmer Rosendahl nu et langlemmet spaghettiglas i Grand Cru-serien, der får sidekick af et smart krydderiglas med mulighed for kværnfunktion til moderne mamas og gør-det-selv gastromænd.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Spaghettiglas og Krydderiglas:

Foråret 2018

»   Spicy spaghetti

Sidelæns brunchservering

Pressemeddelelser

Lige siden brunchbegrebet blev introduceret i Skandinavien, har vi elsket det. Den uhøjtidelige samværsform er som skabt til Nordic Living og til vores forkærlighed for social dining, og på blot et enkelt årti er ”brunch” gået fra at være en trend til en tradition, vi dyrker i stor stil både derhjemme og på cafe. I dag er det ’at brunche’ dog ikke helt som for ti år siden. I takt med brunchfænomenets sejrsgang er udvalget på tallerkenen blevet stadig mere raffineret og tilpasset den individuelle smag, og alt serveres ikke længere på en tallerken. Tværtimod dyrker den moderne brunch i stadig større grad de individuelle serveringer, og til det formål har Rosendahl skabt to nye Grand Cru produkter – en oval tallerken og et lidt større tallerkenfad – der er perfekte til sideservering til alle måltider, men især når det er brunch o’clock.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru ovale tallerkener her:

Foråret 2018

»   Sidelæns brunchservering 

Tidligere pressemeddelelser 

fra rosendahl

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

»   PRESSEMEDDELELSER 2017
»   PRESSEMEDDELELSER 2016
»   PRESSEMEDDELELSER 2015
»   PRESSEMEDDELELSER 2014

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES