Vis min kurv
Kurv
 
0
Kurv 0

Foråret 2019

Pressemeddelelser

-

Her finder du pressemeddelelserne fra 2019 vedrørende produktnyheder fra Rosendahl Grand Cru og de øvrige Rosendahl produkter:

To go til hverdagsritualer

Pressemeddelelser

I dag findes to-go trenden næsten overalt. Den dynamiske tilgang til livet på farten er nemlig blevet en regulær livsstil, der bakkes op af designprodukter, som ikke bare er praktisk-funktionelle, men også har deres helt egen urbane æstetik. Til dem hører Rosendahls To Go serie, som brandet lancerede i efteråret og som nu suppleres med et must have til hverdagens udflugter og afstikkere: En casual termoflaske med integreret kop, der ligesom resten af serien har soft touch silikonedetaljer i offwhite og mørk grå.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru To Go Termoflasken:

Foråret 2019

»   To go til hverdagsritualer

Rosendahl on the rocks

Pressemeddelelser

Ifølge ordsproget spiser vi ligeså meget med øjnene, som vi gør med munden. Det gælder ikke kun på middagsbordet, men også på barvognen, der netop nu er et signaturdesign i moderne indretning. Det kræver naturligvis sit udstyr, og med det for øje opruster Rosendahl nu Grand Cru sortimentet med en vinkøler og isspand i højglanspoleret stål, der kan bruges både ude og inde, når det er vejr til rosé på terrassen eller en drink fra hjemmebaren.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Isspand og Vinkøler:

Foråret 2019

»   Rosendahl on the rocks

Grand Cru til grillkøkkenet

Pressemeddelelser

Sommertiden gør på mange måder tilværelsen lettere. Dagene bliver længere og lysere, og zonen mellem inde og ude udviskes, når grillen tændes og rykker madlavningen, hyggen og festen udendørs. Som en hyldest til det skandinaviske udekøkken og en kærlighedserklæring til godt grej lancerer Rosendahl to Grand Cru musthaves – dressingshaker og marinadeglas med pensel. Nyhederne sætter krydderi på sommerens salater og grillretter i et design, der går direkte fra køleskab til bord, og bejler desuden ekstra til gastromanden i huset med sit underspillede udtryk i klart glas med sort plast.

Her finder du pressemeddelelsen om Grand Cru Dressingshaker og Marinadeglas:

Foråret 2019

»   Grand Cru til grillkøkkenet

Tidligere pressemeddelelser 

fra rosendahl

Er du interesseret i at se, hvad vi har skabt tidligere, så se her:

»   PRESSEMEDDELELSER 2018
»   PRESSEMEDDELELSER 2017

»   PRESSEMEDDELELSER 2016
»   PRESSEMEDDELELSER 2015
»   PRESSEMEDDELELSER 2014

DU KAN TRYGT HANDLE MED OS

HER FÅR DU ALTID:

Fri fragt
Hurtig levering (2-3 hverdage)
30 dages gratis retur
2 års garanti på porcelæn

LEDER DU EFTER EN BUTIK?

Find forhandler

Mere end 250 butikker i Danmark forhandler vores produkter. Find en i nærheden af dig.

ROSENDAHL BRUGER COOKIES